Dierenarts Virginie Vlieghe

Virginie is, als pas afgestudeerde dierenarts in 2000, beginnen werken in een praktijk in Harelbeke waar ze voornamelijk de operaties uitvoerde. Daarnaast startte ze een eigen praktijk in de Brugsesteenweg 110. Aangezien het werk vlot toenam, stortte ze zich in 2004 volledig op haar eigen zaak. Deze is uitgegroeid tot een bloeiende praktijk in de veldmaarschalk Montgomerystraat in Kuurne. 

Momenteel bestaat haar gezin uit haar man Igor, de twee kinderen Rune en Joran, de dalmatiër James, twee kippen 'Tik' en 'Tok', de verloren gevlogen kanarie 'chiquita' en Suske en Wiske, de steuren.

 
 
 

Dierenarts Lisa Van Severen

Lisa is afgestudeerd in juni 2018. Daarvoor liep ze stage bij Virginie in Kuurne. Aangezien er eigenlijk te veel werk was voor één enkele dierenarts, ontstond een goede samenwerking.

Na een jaar bleek dat ze dezelfde doelen voor ogen hadden en dat een langere samenwerking een goed idee zou zijn. Toen werd er beslist om Qvets op te richten.

Lisa woont samen met haar vriend Iben en kater Taco.

 

 
 
 

Dierenarts Louis Lambaere

Louis is afgestudeerd in 2022 en werkt sinds oktober bij ons. Thuis in Wervik heeft hij een beagle 'Julliette' en een kat 'Nestor'.

Assistente Stefanie

Stefanie komt sinds kort onze praktijk versterken. Dit doet ze onder meer door al jullie vragen telefonisch te beantwoorden, afspraken in te plannen en zoveel meer.

Achter de schermen helpt ze mee om RX foto's te nemen, op te ruimen waar nodig, maar vooral veel liefde te geven aan de patiënten in de hospitalisatie.

Zij woont in Kuurne met haar man Vincent en haar twee kinderen Olivier en Maxime.

 
 
 

Enkele van onze patiënten

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×